Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC FYAHBWOY (777072) - Atlético Campazo (1588519) » 315351425: T32/R6

Copa 315351425 Información oficial sobre el partido 315351425 en Hattrick

05.01.2011 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 6

Tardesillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tardesillas F.C.' en el partido 7 - 5 GAIA CF. Alineación oficial del equipo 'GAIA CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tardesillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tardesillas F.C.' en el partido 0 - 1 GAIA CF. Alineación oficial del equipo 'GAIA CF.' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tardesillas F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Tardesillas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Javier Esquerrer va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Javier Esquerrer sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Francisco Richart que, efectivament, va fer pujar el 2 - 3!
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tardesillas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Carles Ferrandell que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 87 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tardesillas van sortir al contraatac amb encert al minut 13, però Francisco Richart no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Tardesillas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Francisco Richart va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tardesillas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jaime Falera, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 101 (Ocasión de contra por la derecha): Francisco Richart va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tardesillas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antton Irazoki de Tardesillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Méndez Seco.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Passats 85 minuts de joc, en Eduardo Méndez Seco de Tardesillas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Tardesillas, Javier Esquerrer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Tardesillas Eduardo Méndez Seco no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Urbano Carballoso es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tardesillas Picio Éstoa va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Alfredo Maura Ros anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Tardesillas.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): César Avellaneda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 4.

GAIA CF.

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a GAIA prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Andreas Kjellsson.
  • 184 Minuto 11 (Gol de penalti): Passaven 11 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Kruno Turina va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Semih Bekam, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Florentino Tomás Rueda al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bertil Drejer de GAIA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florentino Tomás Rueda de GAIA es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88 del partit, Florentino Tomás Rueda de l'equip GAIA, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Urbano Carballoso de GAIA va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pedro Tomás Somalo de GAIA anava molt fort i col·locat però Alfredo Maura Ros no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Raul Vraciu de GAIA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alfredo Maura Ros en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de GAIA, Kruno Turina, col·locà la pilota just a les mans d'en Alfredo Maura Ros. El marcador: 6 - 4.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Csongor Martinovics anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 5 per a GAIA.