Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

solrac55 (1422086) - R.C.D.Vilvestre (440955) » 315134321: T32/R5

Copa 315134321 Información oficial sobre el partido 315134321 en Hattrick

29.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 5

Showtime Team Alineación oficial del equipo 'Showtime Team' en el partido 2 - 3 Bobos Santutxu Alineación oficial del equipo 'Bobos Santutxu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Showtime Team Alineación oficial del equipo 'Showtime Team' en el partido 2 - 2 Bobos Santutxu Alineación oficial del equipo 'Bobos Santutxu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,2 % 35,2 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Showtime Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Javier de la Viña, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Showtime, atacant per l'esquerra al minut 29, va aprofitar el magnífic llançament de Jiří Koreček per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Mićo Muslija gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rogelio Tejada Porras va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enric Sendrós va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Showtime va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 96 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Amadeo Osorio Chacón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Javier de la Viña de Showtime va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fernando Romano va entrar en el seu lloc.

Bobos Santutxu

Goles Goles

  • 164 Minuto 28 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Roberto Murenu de Santutxu va marcar de penal l'empat al minut 28.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Roberto Murenu el va rematar Bonifacy Dmowski amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 2.
  • 173 Minuto 97 (Gol por la derecha): El jugador de Santutxu Bonifacy Dmowski va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 97 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Valcir Rossi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 52 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sytse Steg va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Showtime. La jugada d'estratègia del Santutxu per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rembrandt van Goethem va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Antti Rinnemäki va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Sytse Steg de Santutxu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sytse Steg de Santutxu va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".