Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Fotingo Amarillo (771878) - AT VALENCIA CF (1332951) » 315134308: T32/R5

Copa 315134308 Información oficial sobre el partido 315134308 en Hattrick

29.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 5

U.D. Fotingo Amarillo Alineación oficial del equipo 'U.D. Fotingo Amarillo ' en el partido 2 - 1 IEDS Alineación oficial del equipo 'IEDS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Fotingo Amarillo Alineación oficial del equipo 'U.D. Fotingo Amarillo ' en el partido 2 - 0 IEDS Alineación oficial del equipo 'IEDS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Fotingo Amarillo

Goles Goles

  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Passat el minut 75 de joc, Mel Kamerlingh facilitava les coses al Amarillo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Amarillo, atacant per l'esquerra al minut 100, va aprofitar el magnífic llançament de Kilian Duault per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Kilian Duault va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Amarillo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Amarillo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pier Daane va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Angel Yamakov.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Robert Johnson va estar a punt de marcar al minut 65 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jim Buckens de Amarillo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Mazarredo de Amarillo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Pier Daane, que no va rendir al seu nivell habitual.

IEDS

Goles Goles

  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Amarillo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fernando Farina la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del IEDS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Karl Laanes, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de IEDS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alessandro Di Noto, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Fernando Farina de IEDS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 97 (Evento clima: sol, OK técnico): Alessandro Di Noto semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.