Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ragnaker (1435288) - Fuentelareina (125678) » 315133583: T32/R5

Copa 315133583 Información oficial sobre el partido 315133583 en Hattrick

29.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 5

esteañotampocosubimos Alineación oficial del equipo 'esteañotampocosubimos' en el partido 1 - 4 oscarcheetos Alineación oficial del equipo 'oscarcheetos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
esteañotampocosubimos Alineación oficial del equipo 'esteañotampocosubimos' en el partido 0 - 2 oscarcheetos Alineación oficial del equipo 'oscarcheetos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esteañotampocosubimos

Goles Goles

  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eduardo Yelpo de esteañotampocosubim va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del oscarcheetos. La jugada d'estratègia del esteañotampocosubim per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Antti Haapala va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Sölvi Hermannsson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): esteañotampocosubim va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Eduardo Yelpo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jesús García va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Sölvi Hermannsson de esteañotampocosubim va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Noelio Ilorobeitia de esteañotampocosubim va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Eduardo Yelpo va prendre el seu rol al minut 38.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Santiago Aznar ocupà el lloc d'en Dé van Acht al 69 minuts, dos minuts després que el jugador de esteañotampocosubim quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

oscarcheetos

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Toni Tarrech que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a oscarcheetos.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Abraham Esaín, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 139 Minuto 76 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Abraham Esaín va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 3. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Javier Garin.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alberto Santos de oscarcheetos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 88 de partit.