Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Constancia (433861) - Violeta (308517) » 315133568: T32/R5

Copa 315133568 Información oficial sobre el partido 315133568 en Hattrick

29.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 5

Alfrodo_bolson Alineación oficial del equipo 'Alfrodo_bolson' en el partido 0 - 2 jimmyfloi team Alineación oficial del equipo 'jimmyfloi team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Alfrodo_bolson Alineación oficial del equipo 'Alfrodo_bolson' en el partido 2 - 3 jimmyfloi team Alineación oficial del equipo 'jimmyfloi team' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,4 % 6,9 % 71,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alfrodo_bolson

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Adam Trusz de Alfrodo_bolson va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Mihai Dogaru de Alfrodo_bolson va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bartłomiej Grzywnowicz.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Silvestre Ugalde va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Armin Vellusig no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Adam Trusz no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Damián Andrade no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

jimmyfloi team

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tangeni Mthebe quedar desmarcat i marcar per a jimmyfloi al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): 苏 (Su) 茨林 (Cilin) de jimmyfloi va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de jimmyfloi, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Andrés Caballero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexandro Ratón de jimmyfloi es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Juan Álvarez Miguel de jimmyfloi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.