Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCBron (1366466) - La Pedrá (488505) » 314909744: T32/R4

Copa 314909744 Información oficial sobre el partido 314909744 en Hattrick

22.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 4

F.C.Big Bud Alineación oficial del equipo 'F.C.Big Bud' en el partido 4 - 3 La Pedrá Alineación oficial del equipo 'La Pedrá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Big Bud Alineación oficial del equipo 'F.C.Big Bud' en el partido 2 - 0 La Pedrá Alineación oficial del equipo 'La Pedrá' en el partido
Tiene suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Big Bud

Goles Goles

  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Després de 70 minuts de partit, Javier Lepe igualava per F.C.Big en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Miro Molander haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a F.C.Big al minut 53.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Ernesto Aponte de F.C.Big va abandonar el terreny de joc després de 42 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rafael Galván va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ondřej Strašík de F.C.Big va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Blas Armando Borda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de F.C.Big, Martti Leiner, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de F.C.Big Horia Constantin va intentar enganyar Juan Llanos amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 055 Minuto 133 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Yaacov Brickman de F.C.Big és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 3.

La Pedrá

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 27, en Cãlin Gruia del Pedrá va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Bernardo Montalvo que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Pedrá va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Anton Alshevskiy va quedar-se sol davant el porter Horia Constantin, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Pedrá van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Cãlin Gruia des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Raúl Sarraz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 71 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pedrá va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Quek Eng Chee, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 110 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pedrá va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bernardo Montalvo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quek Eng Chee de Pedrá va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 114 (Lesión leve): En Mischa Bingen ocupà el lloc d'en Raúl Sarraz al 114 minuts, dos minuts després que el jugador de Pedrá quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Xavi Cots xutant per a Pedrá va fer anar la pilota just on la volia, però Horia Constantin, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Miro Molander va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Pedrá a la tanda de penals: 2 - 2!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Pedrá Juan Llanos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Horia Constantin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Pedrá Juan Carlos Teresa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Horia Constantin. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Pedrá, Quek Eng Chee, col·locà la pilota just a les mans d'en Horia Constantin. El marcador: 4 - 3.