Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Honor F.C (794933) - Cipotosos FC (123596) » 314909566: T32/R4

Copa 314909566 Información oficial sobre el partido 314909566 en Hattrick

22.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 4

F.C.Peloteros Alineación oficial del equipo 'F.C.Peloteros' en el partido 1 - 3 Tigres del Teide Alineación oficial del equipo 'Tigres del Teide' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C.Peloteros Alineación oficial del equipo 'F.C.Peloteros' en el partido 4 - 3 Tigres del Teide Alineación oficial del equipo 'Tigres del Teide' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,9 % 26,2 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Peloteros

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Sulayman Mehiri va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de F.C.Peloteros.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Hadar Katzav de F.C.Peloteros va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): F.C.Peloteros va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Sulayman Mehiri va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Tamás Abai va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hadar Katzav.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Szymon Markus de F.C.Peloteros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tigres del Teide

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 36 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Markus Gspan.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sami Suontaa quedar desmarcat i marcar per a Tigres al minut 62. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Gazi Erik va augmentar l'avantatge de Tigres a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Tigres la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Semblava que Jean-Jacques Bochet s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.