Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilagrassa F. C. 2 (1455391) - Com jugam!!! (1333746) » 314909164: T32/R4

Copa 314909164 Información oficial sobre el partido 314909164 en Hattrick

22.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 4

Sturgat Alineación oficial del equipo 'Sturgat' en el partido 4 - 2 Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sturgat Alineación oficial del equipo 'Sturgat' en el partido 3 - 1 Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sturgat

Goles Goles

  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 del partit, el jugador Alberto Abolafio de Sturgat va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Sturgat va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Teodor Ştefănescu en un 1 contra 1 amb el porter Lluís Parcerisas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Alberto Abolafio va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Steve Vromans va estar a punt d'empatar per a Sturgat quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lluís Parcerisas va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Yannick Nafzinger va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Pier Giuseppe Carocci va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sturgat.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Sturgat per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 100, quan Federico Mastrodonato va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Federico Mastrodonato de Sturgat es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Abolafio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Manolo Maino anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Sturgat.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alberto Abolafio va xutar fora per a Sturgat, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Pier Giuseppe Carocci de Sturgat va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Sturgat, Noelio Forcades, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Sturgat Damiano Folcarelli no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lluís Parcerisas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.

Com jugam!!!

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Miguel Morón va treure un córner llarg cap al segon pal que en David Patero, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Miguel Ángel Villaseca, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): jugam!!! van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 61, però Miguel Ángel Villaseca va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): David Patero va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 98, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Damiano Folcarelli va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 103 (Ocasión de falta): Miguel Morón va xutar magistralment una falta al minut 103 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de jugam!!! Óscar Guiu, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Damiano Folcarelli. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Martí Cascalló de jugam!!! va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de jugam!!!, Miguel Ángel Villaseca, col·locà la pilota just a les mans d'en Damiano Folcarelli. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Alejandro Deslobes va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de jugam!!! David Patero, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Damiano Folcarelli. El marcador continuava 4 - 2.