Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oringambau FC (797384) - Atletico Gijón (988460) » 314677730: T32/R3

Copa 314677730 Información oficial sobre el partido 314677730 en Hattrick

15.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 3

ViCuÑa Alineación oficial del equipo 'ViCuÑa' en el partido 2 - 1 Atletico Gijón Alineación oficial del equipo 'Atletico Gijón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ViCuÑa Alineación oficial del equipo 'ViCuÑa' en el partido 1 - 2 Atletico Gijón Alineación oficial del equipo 'Atletico Gijón' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ViCuÑa

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el ViCuÑa va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Clemens Luberti aconseguint el 1 - 0.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rodion Mândroiu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a ViCuÑa.

Atletico Gijón

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atletico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ivan Bayul va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Fadri Elze de Atletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atletico que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ivan Bayul, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 32, quan un error defensiu va deixar Germán Irgas completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Lutomir Jędrzejko va fer una jugada per la banda esquerra, però Aderbal Baiano va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Atletico creava perill des de la dreta al minut 75, però en Aderbal Baiano, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ivan Bayul desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Amit Zigdon al minut 77 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivan Bayul de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Germán Irgas de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.