Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC_Hospi (440861) - Plinio de Skoll (490286) » 314677134: T32/R3

Copa 314677134 Información oficial sobre el partido 314677134 en Hattrick

15.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 3

FC_Hospi Alineación oficial del equipo 'FC_Hospi' en el partido 1 - 2 euro futbol Alineación oficial del equipo 'euro futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC_Hospi Alineación oficial del equipo 'FC_Hospi' en el partido 1 - 1 euro futbol Alineación oficial del equipo 'euro futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,1 % 8,5 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC_Hospi

Goles Goles

  • 114 Minuto 62 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 62. Sebastian Brun-Svendsen, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sebastian Karpfinger va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Gabriel Martín va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastian Karpfinger de FC_Hospi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samuel Ortega Val.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Sebastian Karpfinger de FC_Hospi es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 31.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Samuel Ortega Val se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

euro futbol

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del futbol va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Reiner Bardzki, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 109 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el futbol va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Bruno Brichet aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Şakir Bartunç va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rafał Oleszkiewicz va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Silvan Murry.