Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el wester de saneiro (486926) - DGATANCE (801857) » 314676874: T32/R3

Copa 314676874 Información oficial sobre el partido 314676874 en Hattrick

15.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 3

josa Alineación oficial del equipo 'josa' en el partido 0 - 5 DGATANCE Alineación oficial del equipo 'DGATANCE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
josa Alineación oficial del equipo 'josa' en el partido 2 - 1 DGATANCE Alineación oficial del equipo 'DGATANCE' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

josa

Goles Goles

  • 109 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Miguel Signau es va complicar la vida al minut 43 intentant esquivar Francisco Martínez de Garro en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del DGATANCE, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 3 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Manuel Lamecker no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Signau de josa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Henrique Francelos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Sven Kindkvist de josa va abandonar el terreny de joc després de 36 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Signau va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del josa puguin veure en Kor Baeke jugant de nou; ja que al minut 62 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Amadeo Zeissler el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

DGATANCE

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 10, quan Fredrik Nilsson va posar els visitants DGATANCE per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Horacio Vanegas va aprofitar un error defensiu al minut 32, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a DGATANCE.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a DGATANCE l'avantatge per 0 - 4. Ángel Elizondo en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Horacio Vanegas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DGATANCE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco Martínez de Garro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 85, el DGATANCE estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Carlos Viniambres va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Fredrik Nilsson després que el jugador de DGATANCE li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 77 (Lesión (no subst.)): Willie Walsh de DGATANCE no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.