Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Folletis C.F (1589021) - Los Chivis (314671) » 314676229: T32/R3

Copa 314676229 Información oficial sobre el partido 314676229 en Hattrick

15.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 3

Villarejo Alineación oficial del equipo 'Villarejo' en el partido 1 - 2 Los Chivis Alineación oficial del equipo 'Los Chivis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villarejo Alineación oficial del equipo 'Villarejo' en el partido 0 - 1 Los Chivis Alineación oficial del equipo 'Los Chivis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villarejo

Goles Goles

  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Villarejo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Álvarez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): Gennaro Varela hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en David Álvarez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Villarejo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Abel Vizcarro des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Villarejo van sortir al contraatac al minut 40, però Abel Vizcarro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Javier Pretel de Villarejo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valerio Manso de Villarejo es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Javier Pretel de Villarejo va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Los Chivis

Goles Goles

  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Otto-Jan De Coster va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 47.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Chivis va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ivo Kotrba, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Chivis va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Xiraxi Romero González va desviar el xut final de José Fajardo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Enrique Zaldos al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nassir Ibrahim després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Xiraxi Romero González va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sixto Ruiz Tagle.