Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el rayo de irun (1336152) - SD Patricks (777171) » 314675860: T32/R3

Copa 314675860 Información oficial sobre el partido 314675860 en Hattrick

15.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 3

el rayo de irun Alineación oficial del equipo 'el rayo de irun' en el partido 8 - 5 REAL GEMUÑO Alineación oficial del equipo 'REAL GEMUÑO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
el rayo de irun Alineación oficial del equipo 'el rayo de irun' en el partido 5 - 1 REAL GEMUÑO Alineación oficial del equipo 'REAL GEMUÑO' en el partido
Tiene bastante suerte 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el rayo de irun

Goles Goles

  • 103 Minuto 36 (Gol por la derecha): rayo no perdien la fe, i al minut 36 del partit, Alan Tajur va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): Alan Tajur de rayo va demostrar les seves habilitats al minut 55 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Henko Jansen va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. rayo empatava el partit, 3 a 3, al minut 63.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ted Lord ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, rayo es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de rayo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alejandro Milante va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): rayo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alan Tajur en un 1 contra 1 amb el porter Miquel Surrell, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Eugène Muijs s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Alan Tajur anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a rayo.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de rayo, Juan Luis Leese, col·locà la pilota just a les mans d'en Miquel Surrell. El marcador: 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): José Alfredo Aroztegu de rayo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Miquel Surrell en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Ramón Maria Rabelo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de rayo, Alejandro Milante, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 4 al marcador.

REAL GEMUÑO

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 26, quan Ignacio Nadal va posar els visitants RG per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de RG, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jorg Almaeren va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 35 de partit va donar a RG l'avantatge per 0 - 3. Carlos Sotelo en va ser l'anotador.
  • 160 Minuto 75 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Jorg Almaeren va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 75: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del RG que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jorg Almaeren, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Diego Bustamante va marcar al minut 92 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41 en Alejandro Alzogaray va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): José Alejandro Hemerando de RG va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Josep Vicenç Olivella de RG anava molt fort i col·locat però Juan Luis Leese no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de RG Sergio Ramírez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Diego Bustamante va xutar fora per a RG, el marcador es va quedar igual: 7 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de RG Fruitós Folguerola no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Luis Leese es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 5.