Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Virtual c.f. (1456856) - los pistoleros 7 (1368075) » 314674964: T32/R3

Copa 314674964 Información oficial sobre el partido 314674964 en Hattrick

15.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 3

los Javalys Alineación oficial del equipo 'los Javalys' en el partido 3 - 0 Semos sagaces Alineación oficial del equipo 'Semos sagaces' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los Javalys Alineación oficial del equipo 'los Javalys' en el partido 3 - 0 Semos sagaces Alineación oficial del equipo 'Semos sagaces' en el partido
Tiene un resultado normal 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los Javalys

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Víctor Nava de Javalys aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Jonatan Godin va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Javalys va augmentar la diferència quan Jonatan Godin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Javalys Hjálmur Kristleifsson quasi marca al minut 49 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Víctor Nava l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jordi Torralva de Javalys va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Modesto Somalo Portero es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Joaquín Sánchez Salinas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Wim Dengis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ovidiu Grădinaru de Javalys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Semos sagaces

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de sagaces la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Niall Barnes de sagaces va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 23 (Lesión (no subst.)): Al minut 23, Horacio Merino va haver de deixar el terreny de joc lesionat. sagaces no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.
  • Minuto 23 (Jugador de campo como portero): Wim Dengis, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.
  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Semblava que Krzysztof Rabczak s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.