Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Barrilla (990632) - Master Breeding FC (1455249) » 314674828: T32/R3

Copa 314674828 Información oficial sobre el partido 314674828 en Hattrick

15.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 3

La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido 0 - 4 Amfetamina team Alineación oficial del equipo 'Amfetamina team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido 0 - 9 Amfetamina team Alineación oficial del equipo 'Amfetamina team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Barrilla

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Alberto Rebollo va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Alberto Rebollo després que el jugador de Barrilla li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

Amfetamina team

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Amfetamina Konstantinos Fevgas va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Amfetamina va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Sergiy Lutskiy va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Amfetamina van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paz Yefet va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Tjeerd Beringen va aprofitar un error defensiu al minut 66, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Amfetamina.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Samuli Vehkomäki, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 30 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Amfetamina va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Gerard Masclans va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Konstantinos Fevgas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sergiy Lutskiy, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Paz Yefet de Amfetamina va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67 de partit, Paz Yefet de Amfetamina va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.