Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FPbasi (1336156) - Linces dė Sevilla Balompié (1340157) » 314407010: T32/R2

Copa 314407010 Información oficial sobre el partido 314407010 en Hattrick

08.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

Malmilenio CF Alineación oficial del equipo 'Malmilenio CF' en el partido 4 - 0 Linces dė Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Linces dė Sevilla Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malmilenio CF Alineación oficial del equipo 'Malmilenio CF' en el partido 2 - 0 Linces dė Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Linces dė Sevilla Balompié' en el partido
Tiene suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malmilenio CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Malmi va posar-se per davant 1 - 0 al minut 43, quan Juan José Call va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Malmi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan José Call progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juan José Call es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Juan José Call va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 85 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Torbjörn Grundner del Malmi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juan José Call va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edward Wilbanks de Malmi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Jan-Erik Persson de Malmi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Laurentiu Stoian va prendre el seu rol al minut 76.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Victor Corduneanu no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ekkehart Schroth.

Linces dė Sevilla Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Raúl Rada va entorpir al marcador d'en Saloum Djiba per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SVY-Linces va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carlo Romanato, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SVY-Linces van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kacper Chełkowski va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Aitor Ochoa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SVY-Linces que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Saloum Djiba de SVY-Linces va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Steve Wells de SVY-Linces va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Kacper Chełkowski se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Mauro Real va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.