Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ICF Celtic (1598583) - Bernal (775350) » 314406362: T32/R2

Copa 314406362 Información oficial sobre el partido 314406362 en Hattrick

08.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

Can Comelles F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Comelles F.C.' en el partido 2 - 1 Sant Joan C.F. Alineación oficial del equipo 'Sant Joan C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Can Comelles F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Comelles F.C.' en el partido 3 - 1 Sant Joan C.F. Alineación oficial del equipo 'Sant Joan C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Comelles F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Comelles prenia la batuta de l'encontre al minut 64, quan en Amir Greenblatt va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 107 (Gol por el centro): Comelles va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 107 Ivan Krsteski va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Marc Renart va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Mickaël Bourge es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 23, però el porter va aturar el seu xut.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Comelles va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ivan Krsteski en un 1 contra 1 amb el porter Cyro Mariola, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): En Javier Fontauret va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Comelles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): En Sylvio Kneib del Comelles ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mickaël Bourge de Comelles es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador Amir Greenblatt de Comelles s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Sant Joan C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sant. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Alfonso Mallia xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Martí Mestres va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pol Lluís, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 96 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Martí Mestres al minut 96 semblava entrar, però Pol Lluís va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Silvestre Sánchez García de Sant es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.