Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bonecrusher f.c. (994736) - KorraLes.ac (1338084) » 314406243: T32/R2

Copa 314406243 Información oficial sobre el partido 314406243 en Hattrick

08.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

naranjos Alineación oficial del equipo 'naranjos' en el partido 0 - 3 Detroit Red Wings F.C. Alineación oficial del equipo 'Detroit Red Wings F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
naranjos Alineación oficial del equipo 'naranjos' en el partido 1 - 0 Detroit Red Wings F.C. Alineación oficial del equipo 'Detroit Red Wings F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

naranjos

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Fabrizio Arcozzo es va posar les mans a la cara després que al minut 37 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Francisco González Avilés de naranjos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Detroit Red Wings F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Gintukas Paipolas va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Detroit i marcant el 0 - 1.
  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): El porter de Detroit va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Òscar Solsona va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 140 Minuto 51 (Gol de contra de falta): Detroit va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Òscar Solsona la va transformar en el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Detroit va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vicente Lerdo Sáenz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Era el minut 72 quan després d'una dura entrada, el jugador Vicente Lerdo Sáenz de Detroit s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.