Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Chumberas SAD (1580080) - Rayo Kuko (437868) » 314405888: T32/R2

Copa 314405888 Información oficial sobre el partido 314405888 en Hattrick

08.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

Dark Druids Alineación oficial del equipo 'Dark Druids' en el partido 2 - 5 CHAMPIONS WINER Alineación oficial del equipo 'CHAMPIONS WINER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dark Druids Alineación oficial del equipo 'Dark Druids' en el partido 2 - 0 CHAMPIONS WINER Alineación oficial del equipo 'CHAMPIONS WINER' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dark Druids

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 29, Felipe Candal de D.druids empatava el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del D.druids van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Maximilien Lemesle va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Maximilien Lemesle va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Felipe Candal del D.druids ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Vitaly Efimov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de D.druids.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Marcos Vicuña va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vitaly Efimov va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Marco Buratin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): En Maximilien Lemesle va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de D.druids se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcos Malo Heredia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Felipe Candal de D.druids va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marcos Malo Heredia va prendre el seu rol al minut 79.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Marcos Malo Heredia de D.druids va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de D.druids Kostas Kavatzidis va intentar enganyar Marco Buratin amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Cesare Maoret, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Marco Buratin va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de D.druids i 2 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de D.druids Gabriel Vilabeirán va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Müslüm Cevza de D.druids anava molt fort i col·locat però Marco Buratin no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 5.

CHAMPIONS WINER

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): CHAMPIONS va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 4, quan Gilberto Burillo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El CHAMPIONS era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mickaël Verhoeyen va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Müslüm Cevza va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però David Flores de Lizaur va xutar a fora.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de CHAMPIONS, Gilberto Burillo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat David Flores de Lizaur xutant per a CHAMPIONS va fer anar la pilota just on la volia, però Gilberto Nascimento, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Mickaël Verhoeyen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a CHAMPIONS.
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Régis Marchand va clavar el 2 - 5 per a CHAMPIONS amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Marco Buratin de CHAMPIONS anava molt fort i col·locat però Gilberto Nascimento no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 5.