Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alomartes CF (1334818) - FCBarcelonaLara (1371508) » 314405585: T32/R2

Copa 314405585 Información oficial sobre el partido 314405585 en Hattrick

08.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

Nayxenzar Alineación oficial del equipo 'Nayxenzar' en el partido 4 - 7 S.D. CHAPA Alineación oficial del equipo 'S.D. CHAPA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nayxenzar Alineación oficial del equipo 'Nayxenzar' en el partido 2 - 0 S.D. CHAPA Alineación oficial del equipo 'S.D. CHAPA' en el partido
Tiene suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nayxenzar

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Sacha Malär s'emportà una gran ovació del públic local al minut 42, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sacha Malär, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Sacha Malär va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de NXZ se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a NXZ per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Roby Boari, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roby Boari va estar a punt d'acabar en gol al minut 92, però el porter visitant Carmelo Castro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Frederico Carqueja es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de NXZ Adalrich Machmüller no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carmelo Castro es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de NXZ Roby Boari, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Carmelo Castro. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de NXZ Robby De Boeck va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Hugo Patzak de NXZ anava molt fort i col·locat però Carmelo Castro no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de NXZ, George Maule, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 6 al marcador.

S.D. CHAPA

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CHAPA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Matias Ranki va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Frank Duperrier que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Matias Ranki va estar a punt de posar per davant a CHAPA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hugo Patzak va impedir un gol cantat.
  • 235 Minuto 112 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Frank Duperrier gairebé marca per a CHAPA al minut 112 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matias Ranki de CHAPA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de CHAPA, Jorge Bañó, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Błażej Molenda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Frank Duperrier anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a CHAPA.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Tiago Courela de CHAPA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hugo Patzak en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de CHAPA Adam Mocarski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hugo Patzak es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 7.