Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santa Zaragoza (1456447) - Rarto (1338457) » 314404877: T32/R2

Copa 314404877 Información oficial sobre el partido 314404877 en Hattrick

08.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

california teamm Alineación oficial del equipo 'california teamm' en el partido 4 - 2 Red Devils F.K. Alineación oficial del equipo 'Red Devils F.K.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
california teamm Alineación oficial del equipo 'california teamm' en el partido 8 - 2 Red Devils F.K. Alineación oficial del equipo 'Red Devils F.K.' en el partido
Es un cenizo 7.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

california teamm

Goles Goles

  • 103 Minuto 62 (Gol por la derecha): Passava el minut 62 del matx, quan l'atent Hilding Persson va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Després de 76 minuts de partit, Dario Itković igualava per california en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Christian Masili de california aconseguir un gol al minut 80 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de california va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dario Itković progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Christian Masili! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): california va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 36 que Davy Treijtel no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Dario Itković de california va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Després de 79 minuts jugats, Hans Josefsson es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Virgil Iovan.

Red Devils F.K.

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Juan de la Cruz va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 32 de joc. Anselm Hintzmann es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, Devils va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Anselm Hintzmann, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Devils quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Arnau Renau va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Filomeno Badolo de Devils amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Vicente Martínez Berro de Devils va abandonar el terreny de joc després de 63 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Filomeno Badolo va entrar en el seu lloc.