Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeNiX_Team (1333927) - Golden Sas (492798) » 314404841: T32/R2

Copa 314404841 Información oficial sobre el partido 314404841 en Hattrick

08.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

DeNiX_Team Alineación oficial del equipo 'DeNiX_Team' en el partido 2 - 4 racing villamayor Alineación oficial del equipo 'racing villamayor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
DeNiX_Team Alineación oficial del equipo 'DeNiX_Team' en el partido 3 - 2 racing villamayor Alineación oficial del equipo 'racing villamayor' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,9 % 12,1 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeNiX_Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Gyula Balázs es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El DeNiX_Team no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Arturo Hernáiz es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del DeNiX_Team van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gerard Jové, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Fernando López Martí de DeNiX_Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gyula Balázs de DeNiX_Team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Friedrich Pudil de DeNiX_Team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): DeNiX_Team va fer una substitució al minut 40. Patrik Rikardsson va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carles Daniel Palop.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 83 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Fernando López Martí se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Gerard Jové maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

racing villamayor

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Uxer Ibarregi va posar els visitants villamayor per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jesús Doncel de villamayor l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 22 de partit.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Diego Trevilla va augmentar l'avantatge de villamayor a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a villamayor l'avantatge per 1 - 4. Antón Moreno García en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Diego Trevilla al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Jesús Doncel de villamayor va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 42 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jesús Doncel després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Riccardo Nave va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Manso de villamayor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Doncel.