Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FocusVigo (1435076) - Gaucho's Friends (1456252) » 314404673: T32/R2

Copa 314404673 Información oficial sobre el partido 314404673 en Hattrick

08.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

FocusVigo Alineación oficial del equipo 'FocusVigo' en el partido 5 - 2 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FocusVigo Alineación oficial del equipo 'FocusVigo' en el partido 3 - 3 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
Tiene suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FocusVigo

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rafael Guirao va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Radiy Martovskiy la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Jota Matías s'emportà una gran ovació del públic local al minut 25, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Iván Pérez Puig va donar a FocusVigo un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Radiy Martovskiy va incrementar l'avantatge de FocusVigo amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Indriķis Kaspars es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): Rafael Guirao quasi marca en una jugada assajada de córner que Iván Pérez Puig havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Andri Petrela va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FocusVigo.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Radiy Martovskiy! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Radiy Martovskiy gairebé va marcar per a FocusVigo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 54 (Tirita): Al minut 54, Rafael Guirao de FocusVigo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Gaucho's Friends

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 21. L'anotador per Gauchos va ser Matej Betuštiak, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Akseli Lautiainen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Gauchos.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Gauchos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Meirambek Utegulov va quedar-se sol davant el porter Umbelino Silva Peres, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Alexander Raychev quasi redueix la diferència al marcador al minut 61, però una gran estirada d'en Umbelino Silva Peres va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.