Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

imperioso (795392) - Los odiosos once (993549) » 314404271: T32/R2

Copa 314404271 Información oficial sobre el partido 314404271 en Hattrick

08.12.2010 12:15:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 5 - 3 Mawala United Alineación oficial del equipo 'Mawala United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 2 - 1 Mawala United Alineación oficial del equipo 'Mawala United' en el partido
Tiene bastante suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

imperioso

Goles Goles

  • 102 Minuto 37 (Gol por la izquierda): imperioso va reduir el marcador al minut 37 a 1 - 2 quan Ondřej Sekera va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ondřej Sekera arribés a peus de Bogdan Ciupka, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a imperioso el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 es va veure una gran oportunitat per a imperioso per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Johann Bat, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): imperioso va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bogdan Ciupka en un 1 contra 1 amb el porter Cyril Richert, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Bogdan Ciupka anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a imperioso.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Alfonso Sánchez-Pertejo de imperioso, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cyril Richert en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de imperioso, Wouter van der Ban, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de imperioso Kay-Thewes Riethmüller va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Augustin Keglević xutant per a imperioso va fer anar la pilota just on la volia, però Cyril Richert, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Mawala United

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Leroy zur Verth va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Fernando San Claudio de Mawala va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Michel Deenik va marxar per velocitat al minut 39 i va fer una passada de la mort a Theo Halflife, però aquest va fallar.
  • 270 Minuto 76 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Mawala al minut 76, però el xut de Michel Deenik va topar amb la tanca defensiva.
  • 274 Minuto 81 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 81, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Fernando San Claudio va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 98, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Osman Erma va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Theo Halflife ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Fernando San Claudio de Mawala va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Raúl Jiménez Orozco, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Osman Erma va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Mawala i 4 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Leroy zur Verth de Mawala va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mawala Theo Halflife va intentar enganyar Osman Erma amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 2.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Mawala Genco Tez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Osman Erma es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.