Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DIEGOHE TEAM (436459) - U.D. Pastores (488880) » 314404091: T32/R2

Copa 314404091 Información oficial sobre el partido 314404091 en Hattrick

08.12.2010 12:15:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

Arosa Bay S.C. Alineación oficial del equipo 'Arosa Bay S.C.' en el partido 2 - 3 Porrostroika Alineación oficial del equipo 'Porrostroika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arosa Bay S.C. Alineación oficial del equipo 'Arosa Bay S.C.' en el partido 2 - 1 Porrostroika Alineación oficial del equipo 'Porrostroika' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,0 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arosa Bay S.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Arosa una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Marcos Ribera Murcia, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 30.
  • 114 Minuto 74 (Gol de penalti): Després de 74 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Arosa, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Rui Morais de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Arosa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Constantin Hoffarth en un 1 contra 1 amb el porter Lino Mantilla, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Vito Vennema quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Navarro de Arosa es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Diego Navarro de Arosa es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Porrostroika

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): En Jaume Colom va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Francisco Queipo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tasesa Reynoldson que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Porrostroi.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Immanuel Wechner va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Virgílio Rocha va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Porrostroi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Marc Hellenbrand va quedar-se sol davant el porter Virgílio Rocha, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Immanuel Wechner va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 60. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".