Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OsasunaDream (492576) - NARANJO (797783) » 314404051: T32/R2

Copa 314404051 Información oficial sobre el partido 314404051 en Hattrick

08.12.2010 12:15:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

OsasunaDream Alineación oficial del equipo 'OsasunaDream' en el partido 2 - 3 Racing San Pedro Alineación oficial del equipo 'Racing San Pedro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
OsasunaDream Alineación oficial del equipo 'OsasunaDream' en el partido 1 - 5 Racing San Pedro Alineación oficial del equipo 'Racing San Pedro' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OsasunaDream

Goles Goles

  • 116 Minuto 15 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Edgard Taets sempre és una garantia. Al minut 15, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Hansueli Wohlgemuth marcar el 1 - 0 per al OsasunaDream.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de OsasunaDream pel centre va donar un gran resultat: el gol de Liberto Cunchillos va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Omer Goldin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Maíz Ugarteche va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 94 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de OsasunaDream va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Omer Goldin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Liberto Cunchillos.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hansueli Wohlgemuth de OsasunaDream va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 55 (Tirita (médico)): Manuel Monroy va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de OsasunaDream estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Racing San Pedro

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 79, el jugador visitant Raúl Orcajada va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 82 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Isacio Montecelo.
  • 174 Minuto 98 (Gol de penalti): En Gábor Rákos va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 98. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Lajos Kenéz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però William Ruocco no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Tito Triáns va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Eduard Ussía Cubas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Dimitar Tzanev al minut 18 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan William Ruocco va fer una jugada per la banda esquerra, però Lajos Kenéz va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cèsar Sintes de Sanpedro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.