Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Varzelona F.C. (1367169) - Oregón Salas (312359) » 314400798: T32/R2

Copa 314400798 Información oficial sobre el partido 314400798 en Hattrick

08.12.2010 12:15:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

Varzelona F.C. Alineación oficial del equipo 'Varzelona F.C.' en el partido 2 - 1 Cans de Palleiro Alineación oficial del equipo 'Cans de Palleiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Varzelona F.C. Alineación oficial del equipo 'Varzelona F.C.' en el partido 1 - 1 Cans de Palleiro Alineación oficial del equipo 'Cans de Palleiro' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,8 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Varzelona F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ondrej Fulmek no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fănuş Cizmaru es va comportar com un juvenil al minut 4 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Valter Di Noto va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ştefan-Cătălin Ionescu.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Varzelona, Alfredo Dolmetta, col·locà la pilota just a les mans d'en Folke Raahauge. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Varzelona, Valter Di Noto, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Nebojša Jovanović xutant per a Varzelona va fer anar la pilota just on la volia, però Folke Raahauge, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ştefan-Cătălin Ionescu va xutar fora per a Varzelona, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Varzelona Seran Pica va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Cans de Palleiro

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Erik Thorstensson va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 16 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Raphaël Boutte va estar a punt de posar per davant a Cans amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfredo Dolmetta va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Mats Lövlius va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alfredo Dolmetta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Mats Lövlius quasi marca en una jugada assajada de córner que Dumitru-Anton Dumitrescu havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Erwin Elkuch va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Cans va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Erik Thorstensson va quedar-se sol davant el porter Alfredo Dolmetta, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Fănuş Cizmaru va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alfredo Dolmetta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Vítězslav Klus va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Francesco Gianneschi.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mats Lövlius de Cans va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Manuel Rico de Cans anava molt fort i col·locat però Alfredo Dolmetta no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cans Erwin Elkuch, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alfredo Dolmetta. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Fănuş Cizmaru de Cans va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cans, Dumitru-Anton Dumitrescu, col·locà la pilota just a les mans d'en Alfredo Dolmetta. El marcador: 2 - 1.