Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Primikos Team S.A.D (1338197) - SALIDA DEL ESTADIO BETICO (486126) » 314400561: T32/R2

Copa 314400561 Información oficial sobre el partido 314400561 en Hattrick

08.12.2010 12:15:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

Zulo's Team Alineación oficial del equipo 'Zulo's Team' en el partido 0 - 9 CF pepone´s Alineación oficial del equipo 'CF pepone´s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Zulo's Team Alineación oficial del equipo 'Zulo's Team' en el partido 0 - 7 CF pepone´s Alineación oficial del equipo 'CF pepone´s' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zulo's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Zygmunt Gołembiewski que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Zulos puguin veure en Stefan Borger jugant de nou; ja que al minut 42 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Demetrio Buscarinu el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

CF pepone´s

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a pepone´s prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Torjus Nadim.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Fabiano Vicedo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 37.
  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 38 minuts, Gabriel Girauta va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 3.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Juan Mayorga va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a pepone´s.
  • 115 Minuto 65 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 65 minuts de joc, Juan Mayorga, corrent com un esperitat, superà primer Óscar Córdoba per velocitat, i després el porter posant el 0 - 5 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Torjus Nadim va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 68, i va fer pujar el 0 - 6 per a pepone´s.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al 75 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a pepone´s augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Tomás Matas es rifés el porter i marqués el 0 - 7.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Mayorga de pepone´s l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 8 al minut 80 de partit.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Zulos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gabriel Girauta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del pepone´s es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 9 arribava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Gabriel Girauta va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Tomás Matas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Julián Fresnillo va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 87 de partit, quan un jugador de pepone´s, en Ignacio Najarro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.