Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mi mutu (312829) - Meigas_Club (1417603) » 314400470: T32/R2

Copa 314400470 Información oficial sobre el partido 314400470 en Hattrick

08.12.2010 12:15:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 2

C.F Kellycampo Alineación oficial del equipo 'C.F Kellycampo' en el partido 1 - 3 Unió Esportiva Celrà Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva Celrà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F Kellycampo Alineación oficial del equipo 'C.F Kellycampo' en el partido 0 - 4 Unió Esportiva Celrà Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva Celrà' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Kellycampo

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Kellycampo prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Gumersindo Nobre va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rui Miguel Marques de Kellycampo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): En Rui Miguel Marques ocupà el lloc d'en Carol Raţ al 58 minuts, dos minuts després que el jugador de Kellycampo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Gumersindo Nobre va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Unió Esportiva Celrà

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 16, quan Adrià Morillo va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Passats 48 minuts de partit, Celrà es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Adrià Morillo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, Celrà va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mateusz Duszyński.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mateusz Duszyński quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Isaac Miura, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Jorge Ruiz al minut 30 semblava entrar, però Pedro Baracaldo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mateusz Duszyński. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Manolo Drundín va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Mateusz Duszyński de Celrà va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isaac Miura de Celrà la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de Celrà, en Manolo Drundín, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Víctor Javier Cortés maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.