Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Utopia (1414974) - C.F.Diablos Infernales (1599447) » 305657608: T32/J12/X

Liga 305657608 Información oficial sobre el partido 305657608 en Hattrick

19.02.2011 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 12 / X.3794 (182361)

F.C Utopia Alineación oficial del equipo 'F.C Utopia' en el partido 3 - 1 C.F.Diablos Infernales Alineación oficial del equipo 'C.F.Diablos Infernales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Utopia Alineación oficial del equipo 'F.C Utopia' en el partido 2 - 1 C.F.Diablos Infernales Alineación oficial del equipo 'C.F.Diablos Infernales' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Utopia

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Juan Gabriel Márquez estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jorge Rosal va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 33.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Utopia va ser Samuele Cotugno.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Alfredo Valdés Velázquez va incrementar l'avantatge de Utopia amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Benjamin Damas va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Hermann Eigner rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mel Torres Tejada! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Hernando Canales? Un error clamorós seu va donar a Ezio Cian una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Valdés Velázquez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jorge Rosal per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Błażej Parzychowski va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

C.F.Diablos Infernales

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): C.F.Diablos va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Tedo Gacias va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Wira Khamsing va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Benjamin Damas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 36 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miquel Àngel Massanellas de C.F.Diablos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Wira Khamsing de C.F.Diablos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pedro Soria va prendre el seu rol al minut 32.