Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gaxan Team (1372130) - amigos de milen (1591154) » 305656754: T32/J8/X

Liga 305656754 Información oficial sobre el partido 305656754 en Hattrick

22.01.2011 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / X.3779 (182346)

equipo D Alineación oficial del equipo 'equipo D' en el partido 0 - 5 KorduvaCF Alineación oficial del equipo 'KorduvaCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
equipo D Alineación oficial del equipo 'equipo D' en el partido 0 - 9 KorduvaCF Alineación oficial del equipo 'KorduvaCF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

equipo D

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del equipo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Josep Lluís Alabau, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Carlos Soto es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Fernando Campins de equipo va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio Ram va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ignacio Ram ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

KorduvaCF

Goles Goles

  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): KorduvaCF agafava avantatge al minut 53 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Auron Qosja amb mestria.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jan Malecki de KorduvaCF l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 73 de partit.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vasil Mavrov, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 117 Minuto 86 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Francisco Vilallonga, que quasi sense aire va regalar la pilota a Luis Llorente de KorduvaCF, que, amb energies de reserva, va fer el 0 - 4. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Rutger Clause va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 0 - 5 per a KorduvaCF.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del KorduvaCF que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Otger Ginovart, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Venâncio Pestana va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pascasio Brey va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Jan Malecki de KorduvaCF, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Jan Malecki quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): KorduvaCF van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Auron Qosja no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Venâncio Pestana de KorduvaCF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Vasil Mavrov de KorduvaCF va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.