Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Simply Barça (1599653) - real alvagar (435818) » 305656493: T32/J13/X

Liga 305656493 Información oficial sobre el partido 305656493 en Hattrick

26.02.2011 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / X.3774 (182341)

granero's club Alineación oficial del equipo 'granero's club' en el partido 3 - 0 Burjasot C.F. Alineación oficial del equipo 'Burjasot C.F.' en el partido
Alberto Medina Bernal (37') 1 - 0
Manuel Verganza (39') 2 - 0
Manuel Verganza (43') 3 - 0
granero's club Alineación oficial del equipo 'granero's club' en el partido 3 - 0 Burjasot C.F. Alineación oficial del equipo 'Burjasot C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
granero's club Alineación oficial del equipo 'granero's club' en el partido 5 - 1 Burjasot C.F. Alineación oficial del equipo 'Burjasot C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

granero's club

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 37 gràcies a la jugada de Alberto Medina Bernal, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): graneros va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manuel Verganza va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Als 43 minuts de joc, els nois de graneros van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Manuel Verganza augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 2 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Alberto Medina Bernal per la seva rapidesa. Al minut 2 va intentar marxar per velocitat d'en Samuel Castro-Pinos, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): graneros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paco Álamo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Calixto Mejías Ruiz.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Alberto Medina Bernal, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Calixto Mejías Ruiz al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alberto Medina Bernal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Silvera Mora, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Adri Isern s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): graneros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que José Luis Ruiz no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alejandro Calzador al camp.
  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Paco Álamo, jugador de graneros, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 31. Sergio Nadal Pérez, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): graneros va fer una substitució al minut 40. Alejandro Calzador va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Andreu Massaguer.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Adri Isern de graneros es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 093 Minuto 66 (Lesión (no subst.)): Al minut 66, Gotzon Aberro va haver de deixar el terreny de joc lesionat. graneros no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.
  • Minuto 66 (Jugador de campo como portero): Manuel Verganza es va veure obligat a provar sort com a porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En José Luis Ruiz, en lloc de córrer, relliscava.

Burjasot C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Diego Terroba de Burjasot va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.