Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

las pijis (1365181) - Simply Barça (1599653) » 305656486: T32/J11/X

Liga 305656486 Información oficial sobre el partido 305656486 en Hattrick

12.02.2011 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / X.3774 (182341)

las pijis Alineación oficial del equipo 'las pijis' en el partido 4 - 1 Coda United Alineación oficial del equipo 'Coda United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
las pijis Alineación oficial del equipo 'las pijis' en el partido 7 - 0 Coda United Alineación oficial del equipo 'Coda United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las pijis

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 8 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Pierre André Metzger llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuel García de la Cuesta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a pijis.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de pijis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rafaël Berger va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan pijis va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jacob Walker des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El pijis ho intentava per la dreta per mitjà de Corrado Signoretto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jacint Balaguer. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jacint Balaguer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Víctor Mesco per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lolo Chanteiro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Manuel García de la Cuesta de pijis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Coda United

Goles Goles

  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Regino Vega de United va fer un bon esprint per escapar-se de Rafaël Berger i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Alfred Lleveria va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Dieter Heerwegh no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Berasko Artzuega va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Berasko Artzuega, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Regino Vega de United va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.