Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC BERROS (1332405) - River Lloreda F.C. (1369876) » 305655357: T32/J9/X

Liga 305655357 Información oficial sobre el partido 305655357 en Hattrick

29.01.2011 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / X.3754 (182321)

Triman Navarra Alineación oficial del equipo 'Triman Navarra' en el partido 6 - 0 River Lloreda F.C. Alineación oficial del equipo 'River Lloreda F.C.' en el partido
Rudolph Gough (22') 1 - 0
Joaquín Fonfría (39') 2 - 0
Jesús Maure (50') 3 - 0
Enrique Docal (84') 4 - 0
Enrique Pascual (85') 5 - 0
Martín Polo Cano (89') 6 - 0
Triman Navarra Alineación oficial del equipo 'Triman Navarra' en el partido 6 - 0 River Lloreda F.C. Alineación oficial del equipo 'River Lloreda F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Triman Navarra Alineación oficial del equipo 'Triman Navarra' en el partido 10 - 0 River Lloreda F.C. Alineación oficial del equipo 'River Lloreda F.C.' en el partido
Es un cenizo 9.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triman Navarra

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Navarra va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Rudolph Gough va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lloreda. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joaquín Fonfría la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Navarra es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 39.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jesús Maure va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Enrique Docal va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 84, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Navarra, mentre ja celebrava el 4 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Enrique Pascual, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Navarra.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Navarra va augmentar la diferència quan Martín Polo Cano no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Martín Polo Cano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Navarra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Enrique Conesa del Navarra ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martín Polo Cano de Navarra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Conesa de Navarra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

River Lloreda F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Raimundo Berges quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Tomás Cutrín ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Juan Casadeval de Lloreda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Yera de Lloreda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): El jugador de Lloreda Alberto Duero va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pablo Yera va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Tomás Cutrín no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Antonio Balodis Matesanz.