Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MONITOEDGAR FC (1418357) - f.c. odd (1437513) » 305642628: T32/J5/X

Liga 305642628 Información oficial sobre el partido 305642628 en Hattrick

01.01.2011 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / X.3527 (182094)

Peñosca CF Alineación oficial del equipo 'Peñosca CF' en el partido 3 - 0 cd anibal fc Alineación oficial del equipo 'cd anibal fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Peñosca CF Alineación oficial del equipo 'Peñosca CF' en el partido 3 - 0 cd anibal fc Alineación oficial del equipo 'cd anibal fc' en el partido
Tiene un resultado normal 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peñosca CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Peñosca prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Traian Vasiu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Ciro Amore va incrementar l'avantatge de Peñosca amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Peñosca va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marcos Varona va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ciro Amore, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Valerio Terzera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En David Sánchez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Valerio Terzera de Peñosca gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Gerardo Calvo de Peñosca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): En Luis Gerardo Calvo ocupà el lloc d'en Tiberiu-Anton Micle al 58 minuts, dos minuts després que el jugador de Peñosca quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Dalmacio Moreno Diez no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ciro Amore no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

cd anibal fc

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): anibal van sortir al contraatac al minut 23, però Ferran Sabates va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Manel Posadas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 81 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Robert Parcerisa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 79 (Lesión (no subst.)): Zenón Cousiño de anibal no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • Minuto 80 (Jugador de campo como portero): Severino Solares, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.