Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BENITEZ F.C (1583306) - los coleegas (1580937) » 305638477: T32/J3/X

Liga 305638477 Información oficial sobre el partido 305638477 en Hattrick

18.12.2010 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / X.3453 (182020)

pisico Alineación oficial del equipo 'pisico' en el partido 5 - 0 los angeles galaxi Alineación oficial del equipo 'los angeles galaxi' en el partido
Stéphane Richard (4') 1 - 0
Joaquín Piñero (21') 2 - 0
Rafael Ubiedo (40') 3 - 0
Primo Casabuena (42') 4 - 0
Primo Casabuena (79') 5 - 0
pisico Alineación oficial del equipo 'pisico' en el partido 5 - 0 los angeles galaxi Alineación oficial del equipo 'los angeles galaxi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pisico Alineación oficial del equipo 'pisico' en el partido 2 - 1 los angeles galaxi Alineación oficial del equipo 'los angeles galaxi' en el partido
Tiene bastante suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,8 % 16,0 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pisico

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Stéphane Richard de pisico aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de pisico van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Joaquín Piñero.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Rafael Ubiedo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de pisico i marcant el 3 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): pisico va augmentar la diferència quan Primo Casabuena no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan pisico va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Primo Casabuena des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Joaquín Piñero de pisico va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pisico, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Vasile Românu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lizardo Menacho de pisico es va guanyar la targeta groga merescudament.

los angeles galaxi

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pruden Valiente Caballer quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Roldán haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a angeles al minut 19.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): angeles va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 73, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Aimar Goinaga.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Santiago Calante la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de angeles havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.