Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sabadell Catalunya (1600522) - Saimonikalfunken F.C. (778827) » 305637286: T32/J13/X

Liga 305637286 Información oficial sobre el partido 305637286 en Hattrick

26.02.2011 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / X.3431 (181998)

The Rebelds F.C Alineación oficial del equipo 'The Rebelds F.C' en el partido 0 - 4 el equipo legendario Alineación oficial del equipo 'el equipo legendario' en el partido
0 - 1 Jesús Zamora (26')
0 - 2 Apat Allapur (30')
0 - 3 Juan García Arroba (37')
0 - 4 Diego Cenoz (51')
The Rebelds F.C Alineación oficial del equipo 'The Rebelds F.C' en el partido 0 - 4 el equipo legendario Alineación oficial del equipo 'el equipo legendario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Rebelds F.C Alineación oficial del equipo 'The Rebelds F.C' en el partido 2 - 1 el equipo legendario Alineación oficial del equipo 'el equipo legendario' en el partido
Tiene mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,8 % 26,3 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Rebelds F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Joan Carles Guibernau va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 50 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 200 Minuto 59 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 59 amb una falta ben llançada per en Daniel Bâscă, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Rebelds va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Horace Wick va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Bâscă de Rebelds va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

el equipo legendario

Goles Goles

  • 136 Minuto 26 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Ivo Garriz encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Jesús Zamora anotar per a legendario el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): legendario va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Apat Allapur va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a legendario l'avantatge per 0 - 3. Juan García Arroba en va ser l'anotador.
  • 108 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible (general)): Jesús Zamora de legendario va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Diego Cenoz que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del legendario que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Çağrı Orta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): legendario va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 杨 (Yang) 邦健 (Bangjian) va desviar el xut final de Apat Allapur després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Ernest Wiczewski, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 52 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. legendario va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): legendario va fer una substitució al minut 71. Juan García Arroba va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company César Prados.