Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

>San Ignacio< (119070) - Albacete. B (1366936) » 305634243: T32/J8/X

Liga 305634243 Información oficial sobre el partido 305634243 en Hattrick

22.01.2011 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / X.3377 (181944)

Burjassot.b.c Alineación oficial del equipo 'Burjassot.b.c' en el partido 1 - 3 pau vila Alineación oficial del equipo 'pau vila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Burjassot.b.c Alineación oficial del equipo 'Burjassot.b.c' en el partido 0 - 1 pau vila Alineación oficial del equipo 'pau vila' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burjassot.b.c

Goles Goles

  • 186 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Burjassot.b.c va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Estevo Aballe rematés de volea a la xarxa. El 1 - 3 pujava al marcador al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Javier Enrique Fuentearmejil va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Burjassot.b.c que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Renato Guendica haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Burjassot.b.c al minut 32.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al 40, Per Nessbratt hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Abraham Jovell. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Per Nessbratt no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Cano de Burjassot.b.c va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

pau vila

Goles Goles

  • 106 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 8 i semblava que vila desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ovidio Montero va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del vila va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Salomón Quemada, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Passaven 74 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ovidio Montero va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Salomón Quemada, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 206 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 16 minuts de joc, Julen Valdueza semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Baltasar Segarra de vila es va guanyar la targeta groga merescudament.