Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esjaciaos FC (1586670) - ericho f.c (794725) » 305629527: T32/J5/X

Liga 305629527 Información oficial sobre el partido 305629527 en Hattrick

01.01.2011 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / X.3293 (181860)

real.madrid. Alineación oficial del equipo 'real.madrid.' en el partido 5 - 5 Soyundelfin Alineación oficial del equipo 'Soyundelfin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
real.madrid. Alineación oficial del equipo 'real.madrid.' en el partido 6 - 0 Soyundelfin Alineación oficial del equipo 'Soyundelfin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real.madrid.

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francesc Barreda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 102 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 29 de partit i el marcador es posà 2 - 4 quan en Ignacio Moncada Pinos, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el real.madrid. a l'empat.
  • 102 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Als 57 minuts, una gran jugada per l'esquerra de real.madrid. va acabar amb la pilota als peus de Francesc Barreda que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors del real.madrid. amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 71, deixant Juliano Guerau en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 4 - 4.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passats 76 minuts, Francesc Barreda, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 5 - 4. real.madrid. es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Adolfo Carretón va estar a punt de marcar al minut 65 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): En Seran Matas ocupà el lloc d'en Silviu Grigore al 54 minuts, dos minuts després que el jugador de real.madrid. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Soyundelfin

Goles Goles

  • 162 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 9 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Patroclo Liaño de Soyundelfin marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): En Francisco Vasconcelos va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 12. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 14 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Soyundelfin. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Pol Cardús xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 27, en Aizbeltz Miñondo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Joaquín Enatorriaga que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Óscar Cenamor, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 5 - 5 al minut 77.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Soyundelfin va fer una substitució al minut 64. Eliseu Camiña va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Dimas Bugallido.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Óscar Cenamor.