Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

palenstar (490500) - a la segona la vençuda (310503) » 305621277: T32/J14/X

Liga 305621277 Información oficial sobre el partido 305621277 en Hattrick

05.03.2011 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / X.3145 (181712)

_Blau_Grana_ Alineación oficial del equipo '_Blau_Grana_' en el partido 3 - 1 superpucela team Alineación oficial del equipo 'superpucela team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
_Blau_Grana_ Alineación oficial del equipo '_Blau_Grana_' en el partido 2 - 3 superpucela team Alineación oficial del equipo 'superpucela team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_Blau_Grana_

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a _Blau_Grana_ va ser Igor Łęga.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de _Blau_Grana_ a 2 - 0. Javier Noguera va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan _Blau_Grana_ va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sile Micu des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Karel Helsen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Emilian Sobel es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benxamín Nartallo de _Blau_Grana_ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Benxamín Nartallo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): El jugador de _Blau_Grana_ Mario Verdiani va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. José Orte va entrar en el seu lloc.

superpucela team

Goles Goles

  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, Alejandro Rotellar va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per superpucela en aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mario Verdiani va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 10 de joc.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Maximilian Flankenkönig quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Joonas Artman sol davant la porteria al minut 37, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): superpucela va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 86 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maximilian Flankenkönig.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Era el minut 35 quan després d'una dura entrada, el jugador Mikael Partala de superpucela s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Marian Łapa va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Sergio Riaza.