Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Circo Volante (1335184) - NINISinfronteras (993932) » 305619113: T32/J6/X

Liga 305619113 Información oficial sobre el partido 305619113 en Hattrick

08.01.2011 14:25:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / X.3107 (181674)

Circo Volante Alineación oficial del equipo 'Circo Volante' en el partido 3 - 1 Atlético Mancha Real Alineación oficial del equipo 'Atlético Mancha Real' en el partido
José Julio Meseguer (26') 1 - 0
Celso Cabreiroá (48') 2 - 0
Nadir Yazid (69') 3 - 0
3 - 1 Iñaki de la Corte (78')
Circo Volante Alineación oficial del equipo 'Circo Volante' en el partido 3 - 1 Atlético Mancha Real Alineación oficial del equipo 'Atlético Mancha Real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Circo Volante Alineación oficial del equipo 'Circo Volante' en el partido 1 - 7 Atlético Mancha Real Alineación oficial del equipo 'Atlético Mancha Real' en el partido
Tiene suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Circo Volante

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José Julio Meseguer ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Volante es posava per davant 1 a 0.
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Celso Cabreiroá va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 48.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Nadir Yazid va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Pier Giorgio Spala del Volante ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Silvo Ylihuttula no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tiago Madureira estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15 en Roberto Matera va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maarten-Jan Verhoek de Volante amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Mauricio Corbí ocupà el lloc d'en Valente Arbor al 25 minuts, dos minuts després que el jugador de Volante quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pier Giorgio Spala, en lloc de córrer, relliscava.

Atlético Mancha Real

Goles Goles

  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Iñaki de la Corte de La Mancha després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Antonio Moncada Maza al minut 33 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del La Mancha va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Juan Jesús Ram no va poder controlar.
  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de La Mancha van pujar a rematar. Però en Alwi Som la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Era el minut 8 quan després d'una dura entrada, el jugador Juan Jesús Ram de La Mancha s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alwi Som no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.