Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AS Castilla (1417400) - rayos del caos (30589) » 305613522: T32/J8/X

Liga 305613522 Información oficial sobre el partido 305613522 en Hattrick

22.01.2011 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / X.3007 (171334)

Real Giorgio Alineación oficial del equipo 'Real Giorgio' en el partido 1 - 1 tusputas Alineación oficial del equipo 'tusputas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Giorgio Alineación oficial del equipo 'Real Giorgio' en el partido 1 - 2 tusputas Alineación oficial del equipo 'tusputas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,3 % 42,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Giorgio

Goles Goles

  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Gartzea Urriolaetxebarria s'emportà una gran ovació del públic local al minut 80, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Ander Sanches va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Giorgio se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Giorgio va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar César Agüeras en un 1 contra 1 amb el porter Estanislau Mollfulleda, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sebastián Mantilla de Giorgio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Cobanillas de Giorgio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Juan Valdés Arango de Giorgio va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alberto Eguniz va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Gartzea Urriolaetxebarria.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Ander Sanches que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

tusputas

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Passats 44 minuts de partit, tusputas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Antonio Sabater es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Hadrián Soneira va estar a punt de posar per davant a tusputas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Valdés Arango va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El tusputas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Ernesto Bazan va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 288 Minuto 40 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del tusputas, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 40 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Samuel Serón va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 288 Minuto 72 (Ocasión evento especial): El tusputas va estar a prop de tenir una bona oportunitat de xutar de llarga distància, però la intensa pressió dels defensors van aconseguir que al final perdessin la pilota sense poder arribar a xutar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Hadrián Soneira estava fent un bon partit.