Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

feljos (120691) - las vegas club de futbol (1414352) » 305612259: T32/J14/X

Liga 305612259 Información oficial sobre el partido 305612259 en Hattrick

05.03.2011 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / X.2984 (171311)

feljos Alineación oficial del equipo 'feljos' en el partido 0 - 3 narcolepticos c.f. Alineación oficial del equipo 'narcolepticos c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
feljos Alineación oficial del equipo 'feljos' en el partido 0 - 5 narcolepticos c.f. Alineación oficial del equipo 'narcolepticos c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

feljos

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Vilde Josefsson haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a feljos al minut 28.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Johann Christoph Bescherer va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Loïc Hondius, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 38, el feljos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Rasław Banachowski va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

narcolepticos c.f.

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del narcolepticos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Willard Keeler, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Willard Keeler va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a narcolepticos.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a narcolepticos l'avantatge per 0 - 3. Héctor Silva en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de narcolepticos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Álvaro Reis va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mikko Rikalainen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ivan Šupić de narcolepticos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Benjamin Rolandsson es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Efe Utku Tutuk.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pascal Brömme, en lloc de córrer, relliscava.