Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. COSPEITO (119966) - The Journalists (1336813) » 305605761: T32/J14/X

Liga 305605761 Información oficial sobre el partido 305605761 en Hattrick

05.03.2011 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / X.2868 (171195)

joacopaco team Alineación oficial del equipo 'joacopaco team' en el partido 7 - 1 C.D Chiapas Alineación oficial del equipo 'C.D Chiapas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
joacopaco team Alineación oficial del equipo 'joacopaco team' en el partido 7 - 0 C.D Chiapas Alineación oficial del equipo 'C.D Chiapas' en el partido
Tiene un resultado normal 6.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

joacopaco team

Goles Goles

  • 114 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. David Pujol no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): joacopaco prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Pablo Velasco Mendoza va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): joacopaco va aconseguir el 3 - 1 quan Pablo Velasco Mendoza va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Imeldo Gaínza de joacopaco va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Matthies Meurer va incrementar l'avantatge de joacopaco amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de joacopaco va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andoto Lacalle Villalón progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, joacopaco va aconseguir el 7 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manolo Vidanía, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Manolo Vidanía era fer passades de llarga distància. Al minut 60 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Ēvalds Bemis però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Matthies Meurer. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ēvalds Bemis de joacopaco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Martino Corvinos va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

C.D Chiapas

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Antonio Manuel Góngora va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raimon Sais que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Panayiotakis Papaioakeim va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Gregorio Usel maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.