Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pont de la Gallina FC (433611) - Xogara S.D. (1584918) » 305605423: T32/J13/X

Liga 305605423 Información oficial sobre el partido 305605423 en Hattrick

26.02.2011 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / X.2862 (171189)

atletidemadrid Alineación oficial del equipo 'atletidemadrid' en el partido 7 - 1 FumateVII Alineación oficial del equipo 'FumateVII' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
atletidemadrid Alineación oficial del equipo 'atletidemadrid' en el partido 10 - 0 FumateVII Alineación oficial del equipo 'FumateVII' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletidemadrid

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Diego Vana s'emportà una gran ovació del públic local al minut 37, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): atletidemadrid prenia la batuta de l'encontre al minut 41, quan en Javier de Paz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de atletidemadrid pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eusebi Costa va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan atletidemadrid va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Diego Vana des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de atletidemadrid va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Diego Vana progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): atletidemadrid va aconseguir el 7 - 1 quan Diego Vana va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Conrad Mesquida una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Pedro Fernández Peña va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aurel Burlan de atletidemadrid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FumateVII

Goles Goles

  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): Miguel Fáix de FumateVII va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Diego Eguiaga que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 109 Minuto 80 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Miguel Fáix es va complicar la vida al minut 80 intentant esquivar Conrad Mesquida en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del atletidemadrid, va robar-li la pilota i va marcar el 6 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Diego Tafalla no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Luis Soares estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 250 Minuto 75 (Ocasión de falta): Després de 75 minuts, Benet Lezama va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però José Vicente Peña el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Diego Eguiaga va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Benet Lezama de FumateVII va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Era el minut 73 quan després d'una dura entrada, el jugador Benet Lezama de FumateVII s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.