Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alalpardo fc (1420143) - m.senegal (313749) » 305597147: T32/J2/X

Liga 305597147 Información oficial sobre el partido 305597147 en Hattrick

11.12.2010 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / X.2715 (171042)

alalpardo fc Alineación oficial del equipo 'alalpardo fc' en el partido 1 - 3 Cerro Atletico Alineación oficial del equipo 'Cerro Atletico' en el partido
0 - 1 Félix Torres (20')
0 - 2 Gustavo Golmar (29')
Nelson Castellmir (53') 1 - 2
1 - 3 Roger Vinós (82')
alalpardo fc Alineación oficial del equipo 'alalpardo fc' en el partido 1 - 3 Cerro Atletico Alineación oficial del equipo 'Cerro Atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
alalpardo fc Alineación oficial del equipo 'alalpardo fc' en el partido 0 - 5 Cerro Atletico Alineación oficial del equipo 'Cerro Atletico' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alalpardo fc

Goles Goles

  • 102 Minuto 53 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de alalpardo van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Nelson Castellmir en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Porteiro de alalpardo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Pedro Araujo de alalpardo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 57 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 57 va fer que Chema Pinillos de alalpardo hagués d'abandonar el terreny de joc. Ricardo da Fonte va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Guillem Estruch tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Pedro Araujo va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Cerro Atletico

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Félix Torres va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a Atletico l'avantatge per 0 - 2. Gustavo Golmar en va ser l'anotador.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marcelo Aranda va treure un córner llarg cap al segon pal que en Roger Vinós, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gustavo Golmar es va quedar sol davant del porter, al minut 30. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marcelo Aranda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Félix Torres després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rafael Vázquez va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Roger Vinós va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Jesús Matute de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Matute va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Atletico va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zeru Perez Mezkiako.