Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vamos a intentar ganar (1585573) - Tochas FC 2 (1597158) » 305585402: T32/J6/X

Liga 305585402 Información oficial sobre el partido 305585402 en Hattrick

08.01.2011 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / X.2505 (170832)

realferrol Alineación oficial del equipo 'realferrol' en el partido 0 - 5 Valdemingomez F. C. Alineación oficial del equipo 'Valdemingomez F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
realferrol Alineación oficial del equipo 'realferrol' en el partido 0 - 7 Valdemingomez F. C. Alineación oficial del equipo 'Valdemingomez F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

realferrol

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de realferrol va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Hernández va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): realferrol van sortir al contraatac al minut 38, però Máximo Gardoqui va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el realferrol sortien al contraatac. La falta llançada per Giancarlo Cisorio va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge González de la Aleja.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge González de la Aleja es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Monje es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Valdemingomez F. C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gianni Gress es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Valdemingomez va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Köbi Muff, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Modestio Carchano va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rui Veleiro de Valdemingomez l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 67 de partit.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Modestio Carchano de Valdemingomez va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Valdemingomez a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Adán Meixe va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del realferrol. La jugada d'estratègia del Valdemingomez per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Bernhard Vanhecke va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roque Lazo de Valdemingomez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.