Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Schalke TeReviento (309757) - Es Esperdenyus (801902) » 305579643: T32/J8/X

Liga 305579643 Información oficial sobre el partido 305579643 en Hattrick

22.01.2011 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / X.2402 (170729)

San Roman C.F Alineación oficial del equipo 'San Roman C.F' en el partido 4 - 0 berberechos salvajes Alineación oficial del equipo 'berberechos salvajes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
San Roman C.F Alineación oficial del equipo 'San Roman C.F' en el partido 4 - 0 berberechos salvajes Alineación oficial del equipo 'berberechos salvajes' en el partido
Tiene un resultado normal 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Roman C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Roman s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Tadeusz Dej per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): El jugador Harald Hopfer de Roman es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Artur Khurs, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Als 83 minuts, Maximiliano Míguez va ampliar l'avantatge de Roman amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Artur Khurs va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Roman a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Harald Hopfer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 205 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sascha Stumpen va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Bert Fusté, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

berberechos salvajes

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Tadeusz Dej va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Ungo de berberechos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Fernando Dello de berberechos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): berberechos va fer una substitució al minut 82. Felipe Piñeyro va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fernando Dello.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Olivio Armonda se sentia fresc com una rosa.