Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Reyes de la Jungla (1590064) - FCBarcelona FCB (124666) » 305576702: T32/J1/X

Liga 305576702 Información oficial sobre el partido 305576702 en Hattrick

04.12.2010 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / X.2350 (170677)

U.E.S.C Alineación oficial del equipo 'U.E.S.C' en el partido 2 - 1 CAFS Alineación oficial del equipo 'CAFS' en el partido
U.E.S.C Alineación oficial del equipo 'U.E.S.C' en el partido 2 - 1 CAFS Alineación oficial del equipo 'CAFS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.E.S.C Alineación oficial del equipo 'U.E.S.C' en el partido 5 - 0 CAFS Alineación oficial del equipo 'CAFS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E.S.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Diego Honesto, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. U.E.S.C es posava per davant!
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del U.E.S.C va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ronnie Holst, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El U.E.S.C ho intentava per la dreta per mitjà de Rafael Manzanaro, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Magnus Thorstensson de U.E.S.C va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Diego Honesto de U.E.S.C gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juli Santesmases va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carles Selvas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ronnie Holst de U.E.S.C es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Magnus Thorstensson de U.E.S.C la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70 de partit, Ronnie Holst de U.E.S.C va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 61 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a U.E.S.C, Emilio Cañoto va caure lesionat al minut 61, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • Minuto 61 (Jugador de campo como portero): Francisco Ruiz del Pino, que sempre havia volgut intentar fer l'aturada de l'escorpí, va ocupar el lloc del porter lesionat.

CAFS

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): CAFS sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Óscar Freijomil va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Alejandro Mijares ocupà el lloc d'en Diego Martínez al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de CAFS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Víctor Irureta estava fent un bon partit.