Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madrid Huskies (1598959) - Atlético de Nadie (1599992) » 305568174: T32/J11/X

Liga 305568174 Información oficial sobre el partido 305568174 en Hattrick

12.02.2011 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / X.2197 (170524)

AndreaPirlo cf Alineación oficial del equipo 'AndreaPirlo cf' en el partido 11 - 0 Lalanza C.F. Alineación oficial del equipo 'Lalanza C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
AndreaPirlo cf Alineación oficial del equipo 'AndreaPirlo cf' en el partido 7 - 0 Lalanza C.F. Alineación oficial del equipo 'Lalanza C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 7.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AndreaPirlo cf

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Antonio Spasari, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del AndreaPirlo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 134 Minuto 3 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a AndreaPirlo i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 3 minuts de joc. Mentre en Cecylian Byczyk el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antonio Spasari es va introduir dins la defensa central al minut 17, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Wilfred Karssen va anar directament als peus de Antonio Spasari que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 0.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Als 27 minuts de joc, els nois de AndreaPirlo van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Cecylian Byczyk augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Cecylian Byczyk va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antonio Spasari va aprofitar per marcar el 7 - 0 a plaer.
  • 106 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Wilfred Karssen va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 70, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del AndreaPirlo, mentre ja celebrava el 8 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): AndreaPirlo va aconseguir el 9 - 0 quan Antonio Spasari va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 10 - 0 va pujar al marcador quan AndreaPirlo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Zenon Kruś des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): AndreaPirlo va obtenir un penal al minut 86, que va llançar a la perfecció Cecylian Byczyk. 11 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Zenon Kruś de AndreaPirlo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Cecylian Byczyk, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Lalanza C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pantuflo Martínez de Lalanza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Francisco Berdor de Lalanza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Gulussa Tarji de Lalanza va abandonar el terreny de joc després de 57 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Moyano va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Artemio Cervera va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.